Huur een chalet, vakantiehuis, appartement, pensions in Oostenrijk

Malthof gesund und bewußt leben in Österreich
Malthof gesund und bewußt leben in Österreich
Malthof gesund und bewußt leben in Österreich

Gezond en bewust leven is het motto bij Matlhof. Want waar de natuur zo dichtbij is, moet je ook volgens zijn regels leven: van gezonde voeding tot gezond leven.

Daarom zijn alle appartementen en kamers uitgerust met houten vloeren en comfortabel meubilair van massief hout (grenen, vuren, steendennen). Omdat bij ons bijna al het voedsel door onszelf wordt geproduceerd.

Natuurlijk wooncomfort:
Natuurlijk "comfort in onze 4 appartementen (twee van hen met 58 m²): 2 slaapkamers, 1 keuken, badkamer / toilet. (Twee van hen met 36 m²) een slaapkamer, keuken met 1 tot 2 bedden, bad / wc Alle appartementen hebben een balkon.
Alle appartementen zijn uitgerust met radio, TV-SAT, vaatwasser, complete keukenapparatuur. Tafellinnen en massages worden verstrekt. Natuurlijk is er ook alles voor de kleintjes.

Wintervakantie bij Matlhof
dat is de magie van de natuur, met sneeuw bedekte bergen. Dit is natuurlijk rodelen en originele Karinthische curling.

Maar dit zijn ook de vele bekende skigebieden, die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de Matlhof: Bad Kleinkirchheim (no-fee skibus!), Turracher Höhe, Hochrindl, Falkert ...
- Dit is alpine skiën, snowboarden, langlaufen - of een rustige winterwandeling met een heerlijk thuiskomen.

website Matlhof

Matlhof in de cirkel van de natuur

Ligt in het midden van het ongelijke panorama van de Nockberge ligt op 1.063 m boven de zeespiegel. Matlhof: zonnig, rustig en toch centraal, omgeven door weelderige weiden, in de typische regionale houtconstructie. De 250 jaar oude boerderij, zorgvuldig gemoderniseerd volgens de bouwbiologie, biedt veel milieuvriendelijk wooncomfort.

Geniet het hele jaar door van natuurlijk leven, de familiale warmte van een traditioneel gastvrije etablissement en de harmonie in de natuur.

meer info Ja, ik wil gelijk reserveren

Contact Matlhof

Matlhof
Familie Michenthaler
Mitterdorf 8 : 9564 Patergassen
Österreich
Tel./Fax: +43 4275 249
matlhof@aon.at : www.matlhof.at

Delen

Journey Rental Support logo 2024

Reserveringssysteem voor Vakantiehuis - Hotel - Chalet - Appartement met design op maat!!