HUUR Appartement Auf Niedersehen is 90 m2 en bestaat uit 3 Slaapkamers (8 slaapplaatsen), 2 badkamers Hollersbach im Pinzgau,
Oostenrijk

AUF NIEDERSEHEN, APPARTEMENT IN HOLLERSBACH, Oostenrijk
AUF NIEDERSEHEN, APPARTEMENT IN HOLLERSBACH, Oostenrijk

Auf Niedersehen: Vakantiewoning met uitzicht op de Niederberg, appartement in Hollersbach

Appartement is 90 m2 en bestaat uit 3 Slaapkamers voorn 8 personen

Niet dat die Niederberg nou meer bijzonder is dan alle andere prachtige bergen in Oostenrijk, maar wij vonden het wel een leuk woordgrapje voor ons appartement in Hollersbach! Kom jij de Niederberg ook bekijken vanaf ons terras? Auf Niedersehen!

Waar ligt Auf Niedersehen? Het appartement Auf Niedersehen is gelegen in een rustige woonwijk op 1,5 kilometer van de Panoramabaan. Deze gondel brengt je in de zomer hoog in de bergen om prachtige wandelingen of fietstochten te maken en in de winter brengt hij je naar een aaneengesloten gebied van 188 kilometer piste. Het pittoreske Mittersill ligt op 5km van het appartement, Zell am See 30 autominuten of rij 30 minuten de andere kant op en je komt bij de beroemde Krimml watervallen uit!

Hoe groot is Auf Niedersehen? Appartement Auf Niedersehen is 90 m2 en bestaat uit 3 Slaapkamers (8 slaapplaatsen), 2 badkamers, ruime keuken, woonkamer, een terras en ruime parkeergelegenheid. Op dit moment wordt het appartement verbouwd, vanaf 18 december 2021 zijn we klaar voor de eerste boekingen.

Buiten, omgeving & Faciliteiten

Appartement Auf Niedersehen is 90m2 en bestaat uit 3 Slaapkamers (8 slaapplaatsen), 2 badkamers, ruime keuken, woonkamer, een terras en ruime parkeergelegenheid. 

link naar accommodatie

Slaapkamer 1 (voor)

Als u het appartement door de voordeur betreedt, bevindt deze slaapkamer zich de eerste deur rechts, met een schitterend uitzicht op de Alpen. Een 2 persoonsbed van 180cm breed en 200cm lang. Een lage kledingkast met legplanken en lades.

link naar accommodatie

Spaapkamer 2 (achter)

Als u het appartement door de voordeur betreedt, bevindt deze slaapkamer zich de tweede deur aan uw rechterhand, Een mooi grenen stapelbed in een L opstelling, afmetingen van de slaapplaatsen zijn 90cm breed en 200cm lang. Er staat een ruime legkast in deze slaapkamer, een aantal planken en onder het bed twee lades voor wat kleinere spullen.

link naar accommodatie

Slaapkamer 3, met en-suite badkamer

Als u het appartement door de voordeur betreedt, bevindt deze slaapkamer zich de tweede deur aan uw rechterhand, Een mooi grenen stapelbed in een L opstelling, afmetingen van de slaapplaatsen zijn 90cm breed en 200cm lang. Er staat een ruime legkast in deze slaapkamer, een aantal planken en onder het bed twee lades voor wat kleinere spullen.

link naar accommodatie

WOOKAMER, Keuken, badkamers...

Woonkamer
Als u het appartement door de voordeur betreedt, bevindt de woonkamer zich aan de deur aan uw linkerhand. Direct links voor een groot te openen raam met panoramazicht over de schitterende Alpen staat de zithoek/eethoek. Dit is het hart van de woning. Een dubbele hoekbank geschikt voor 6 personen een grote tafel en 2 eettafelstoelen maken deze hoek compleet. Daarachter staan een bank en een dressoir waar de televisie op staat. Wij kunnen u (nog) geen televisie kanalen aanbieden. Wel staat het u vrij om uw eigen apparaat aan te sluiten op één van de HDMI ingangen van de televisie. Ook is er een radio aanwezig.

Keuken
Recht tegenover de zit-/eethoek vindt u de keuken, koffiezetapparaat (filter), waterkoker, broodrooster, vaatwasser, inductiekookplaat met oven, afzuigkap en een koelvriescombinatie (met klein vriesvak) en een magnetron. Er zijn pannen, bestek, snijplanken, alles om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten (mist u iets? Geef het door!) Bovendien is de keuken uitgerust met een grote buffetkast waarin u borden, schotels, bekers en glaswerk kunt vinden en waar ruimte is voor uw eigen meegebrachte proviand.

link naar accommodatie
auf niedersehen Oostenrijk Brenda-en-Ruud-Vlaar

www.aufniedersehen.at

Auf Niedersehen Appartement - Over ons

Hoi! Wij zijn Brenda & Ruud Vlaar-van Diepen uit Obdam en hebben onze droom werkelijkheid laten worden. Wij hebben een appartement in Oostenrijk gekocht.

Reizen is onze grootste passie en tijdens deze bezoeken aan andere culturen hebben wij al menig appartement/vakantieverblijf van binnen gezien. We kunnen dus best stellen dat wij ervaringsdeskundigen zijn! Wat ons in het bijzonder aan Oostenrijk aantrekt is de gezellige sfeer, gemoedelijkheid en prachtige natuur.

Omdat we zo van reizen houden, willen we ons eigenlijk niet ‘vast’ zetten op één plek. Maar met wintersport vinden wij dat niet zo erg. Deze plek heeft zoveel mogelijkheden dat we daar voorlopig niet op uitgekeken raken. Bovendien hebben we twee kleine kinderen waardoor het ook wel makkelijk is om een beetje de weg/ mogelijkheden te kennen op je wintersport bestemming.

In het dagelijks leven zijn wij (Brenda) facilitair manager en (Ruud) elektricien. Deze vaardigheden kunnen we mooi inzetten bij het (laten) beheren van het appartement. Toen we dit appartement kochten was het erg verouderd. Denk: stijl ‘jaren 60′, met dito bruin meubilair en kanten stofjes. We hebben gepoogd met de inrichting iets meer richting deze tijd te gaan, maar nog wel de Oostenrijkse sfeer te behouden. Na een kleine verbouwing is dit volgens ons prima gelukt, maar bekijkt u de foto’s en oordeel liever zelf!

We verhuren het appartement voor toeristische doeleinden zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze prachtige plek in Oostenrijk. Dat vinden wij zelf hartstikke leuk om te doen en daarom hebben wij er ook geen tweede partij op gezet om het voor ons te gaan verhuren.
Misschien mogen we u binnenkort ook verwelkomen? Auf Niedersehen!

meer info Ja, ik wil gelijk reserveren

Contact

Auf Niedersehen
Grubing 25 TOP 1,
5731 Hollersbach im Pinzgau,
Oostenrijk

Contactgegevens:
Brenda & Ruud Vlaar
0031-657757248
info@aufniedersehen.at

Google link route

Delen

Journey Rental Support logo 2024

Reserveringssysteem voor o.a. Chalet - Vakantiewoning - B&B - Appartement met design op maat!!