VAKANTIE appartementen van Alter Kindergarten van 2 - 8 personen in Bad Mitterndorf, Oostenrijk

Alter Kindergarten OĢˆsterreich
Alter Kindergarten groot

ZON, BERGEN & AVONTUURZOMER EN WINTER VAKANTIE APPARTEMENTEN van 2 - 8 personen

De appartementen van Alter Kindergarten bieden voor elk wat wils. Van gezellig knus tot heerlijk ruim. Voor jong en oud.

Alter Kindergarten is een prachtig familiehuis met een grote omheinde tuin met picknicktafels, zitjes, sauna en speeltoestellen. Gelegen in het centrum van Bad Mitterndorf. In het gebouw bevinden zich 5 zelfstandige appartementen. Elk vakantiehuis heeft zijn eigen sfeer. Er zit er vast eentje tussen die perfect bij je past.
Elk jaar bezoeken we alle accommodaties meerdere keren, daarnaast houdt onze beheerder ter plaatse de staat van de appartementen nauwkeurig in de gaten. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je verblijf. Dat is ook wat onze gasten zo waarderen en wat ervoor zorgt dat Alter Kindergarten sinds de oprichting op veel enthousiaste terugkerende gasten kan rekenen.

Narcis 8 - persoons appartement

Prachtig ruim appartement over de volledige begane grond van Alter Kindergarten met directe toegang tot de riante omheinde tuin met 4 slaapkamers en 2 badkamers.

 • max. 8 gasten
 • +/- 155 m2
 • Huisdieren niet toegestaan

Alpenroos 2 - 4 (5) persoons appartement

Heerlijk licht appartement op de eerste verdieping met toegang tot zonnig balkon.
Vanaf de ruime overloop op de eerste verdieping krijg je toegang tot Alpenroos. Alpenroos is een heerlijk licht en appartement met 1 ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en een stapelbed. Vanaf de slaapkamer is er toegang tot het zonnige balkon.

 • max. 4 gasten
 • +/- 60 m2
 • Huisdieren niet toegestaan

Edelweiss 6 - 7 persoons appartement

Heerlijk ruim en licht appartement op de eerste verdieping met toegang tot zonnig balkon.
Vanaf de ruime overloop op de eerste verdieping krijg je toegang tot Edelweiss. Edelweiss is een heerlijk ruim appartement met 3 slaapkamers en een zonnig balkon. Twee slaapkamers zijn voorzien van een stapelbed en een van een tweepersoonsbed. Daarnaast is er ook een kinderledikant en een opklapbed.

 • max. 6 gasten
 • +/- 90 m2
 • Huisdieren niet toegestaan

Gentiaan 4 - 6 persoons appartement

Gezellig knus familie appartement op de tweede verdieping.
Vanaf de overloop op de tweede verdieping krijg je toegang tot Gentiaan. Gentiaan is een gezellig en knus appartement met 2 slaapkamers. De beide slaapkamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Waarvan een er ook nog over een 1-persoonsslaapbank beschikt. Daarnaast is er ook een kinderledikant, kinderstoel en opklapbed aanwezig.

 • max. 5 gasten
 • +/- 75 m2
 • Huisdieren niet toegestaan

Zilverkruid 4 (5) persoons appartement

Gezellig knus familie appartement op de tweede verdieping.
Vanaf de overloop op de tweede verdieping krijg je toegang tot Zilverkruid. Zilverkruid is een gezellig en knus appartement met 2 slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed. De andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Daarnaast is er een slaapbank in de woonkamer.

 • max. 4 gasten
 • +/- 70 m2
 • Huisdieren niet toegestaan
Alter Kindergarten Oostenijkchalethuur.nl
Alter Kindergarten kees en corinne

Kees en Corinne
uw gastheer en vrouw

Languages spoken:
German, English, Dutch

Alter Kindergarten

Kees en Corinne
Verhuur van appartementen in centrum van Bad Mitterndorf

Alter Kindergarten biedt een vijftal vakantiewoningen in het centrum van Bad Mitterndorf. Elk appartement is uniek en ademt zijn eigen sfeer.

In 2022 kochten wij, Kees en Corinne, deze verbouwde kleuterschool en thans familiehuis in Bad Mitterndorf van de familie Langhout.  We willen, net als de vorige eigenaren, graag accommodaties creëren waarin gasten zich thuis voelen en waar het hen aan niets ontbreekt.

Wij luisteren naar de wensen van onze gasten en proberen hier rekening mee te houden bij het onderhouden van ons verhuuraanbod. Op deze manier is een modern en compleet verhuuraanbod ontstaan, wat we met veel plezier beschikbaar stellen voor onze gasten!

Wij zijn absolute Oostenrijk liefhebbers en deze plek heeft ons hart gestolen.

Vragen of opmerkingen?

Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht via mail, telefoon en/of onze contactpagina. We willen graag toegankelijk en benaderbaar zijn voor u, dus schroom vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij proberen ten alle tijde binnen enkele uren op uw bericht te reageren.

meer info Ja, ik wil gelijk reserveren

Contact

Alter Kindergarten

Maurerweg 256
8983 Bad Mitterndorf, Oostenrijk

Google link route

Delen

Journey Rental Support logo 2024

Reserveringssysteem voor o.a. Chalet - Vakantiewoning - B&B - Appartement met design op maat!!